Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Asi som závislá !

myslím, že niesom sama...

Jedlo. Zistila som, že keť sa nudim tak jem. Hm, no paradajz , necudo že potom si pripadam jak vagon co odnesal jewish people to concentration camp :-D (nie nie to neje smješne). Ale keby som aspoiň jedla zdravo, ale nje, som zavisla na sladkostjach toho najhoršiego charakteru. Uvadzam zopar prikladov, mojich pokušeni, ktore mi kradnu peňaze z peňaženky. Phuj, hnusoby jedne pokrytecke !!!

1. M&M´s - hm ešte dobre, že ich tak vela nemavaju v našej hypernovči, lebo by sa zo mňa asi stala važne mega čerrvena lentilka. Už som tu aj banner s ich podobizňou nasukala... pana, toto je už čista zavisloť na tychto sladkych pochutinach, ktore Vam krasne chrumkaju medzi zubkami a citite totu arašidovestu chuť... Mňamky... začinam sa zamyšlať  či to bol dobrys napad pisať o takych pokušenjach... asi podljeham Obžerstvu !!!

2. Reeses- No tak toto už važne ďakujkam ze nemaju na Slovensku neto ešte v Poprade, lebo pre toto by som bola ochotna aj nasilnicky vraždiť... ach jak očakavam te Martinine navšetvky z USA keď mi do ruk vloži oranžovesty baliček s maličkymi arašidovymi (pana, milujem arašidy a arašidove maslo a arašidove naplňe a všetko arašidove) a čokoladovymi , hm moja starka to vola šuhajdy :)No proste gdo neochutnal, tak prichadza o jedlovy orgazmus !!! Raz pojdem aj aj do Ameriky a nakupim si tony Reesesu !!!! A potom pridem sem a rozdam šeckym ako dobroČINNA a humanna osoba... :)

3. Salko x)- Paaani salko, ta sladka mazlava gebuzina ma vje privesť do sladkosťoveho raja... Hej vjem, že t ma najemenej milijon gramov tuku a ešte vacej cukru, ale to sa proste tomu neda odolať keď to tak na vas pekne hľadi v tom malom baleni, čo bežny človek vycuca za par minut. Ach, prečo je to take nezdrave?? PREČO???

4.Donuts- Juuuu donutky mňamky- to požjerame stale s Janislavkou, no už len preto sa oplati do toho našho škaredeho vybylskanego maxu chodiť. Kvoli donutkam, ktore su take fajne a sladke, že cukor mi vyteka z nosnich derok... ale ne klamem !! :-D a okrem toho ich ma rad aj ujo Homer Simpson, což je veľmi mily človek a ma spravny gastro fkus...

5. Gumove cukričky - nasamlepšie su samozgejme Haribko, ale no uznavame pravoplatne aj Starbucksy (no šak sem nejaky reklamny propagator) a z nich sa ani nerpibera a su dobre na vlasy a nechty,.-.-- hm to tvrdi moja mamča, ktora si stale kupuje zasoby Haribo medvedikov do auta. A to sa tak fajne je, že si ani neuvedomine a vyhadzovacim śtylom mate za chvilu zjedeny cely maľučky paklik.

6. Toblerone- v neposlednom rade to je aj naša obľubesta čokoladka dovezena z ďalekeho švajčiarska s kuskami malych karamelkovych kocočjek. Pana, normalne jak sa hovori vo filmoch, že sa mi zbjehaju sliny. Pana, čo by som dala za aspoň jednu pochutinku z tehoto zoznamu... ale možeme tak snivať... doma mame len bebe keksy a te suchariny ma už važne nebavja !!!

7. Kakavove rezy- to najlepšie na zaver. Predsa len, ćo budeme predstjerať slovenska vyroba, lacne, s čokoladov, čo vjac si može človek s malym finančnym obnosom priať. Proste kakavove rezy su klasika tak jak vaňilkove vesny, no te nemam až tak rada, ale pomlčime. Ale taky maľunky obrazok som len našla... nu%z čo už to jeSlovenskko.-..

A teraz sa pytam Vas, mili prijatelja a posluchači, na čom zavislačite vy?? Nechcem tu dajake paradajky ( i keď sušeste paradajky mam fakt že uplne rada) alebo uhorky... normlane od srdca povedzte čo mate radi... Ďakujkam a ostavam s laskov :)


Ja a moje druhé ja | stály odkaz

Komentáre

  1. tak to mozem..
    vacsinu veci co si pisala.. boze.. len co chutky robis.. idem otvori biele toblerone.. ach ta cokolada a tie mandle.. ako sa to uzasne lepi na zuby.. ach.. :)
    publikované: 10.08.2007 22:29:03 | autor: pierre (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ach jaj
    Aj ja to poznam...ale nerobim s toho katastrofu...musis si povedat ze nesmies...a ked uz nic nenajdes tak si sadni a nieco...kúš...mne to pomáha...ale určite nie niečo jedlé...napríklad látku....alebo niečo ako umelú hmotu...tiež pomáha cucanie prstu...ale to by asi vyzeralo blbo :D Takže, asi dnes večer asi pre dpol hodinou som sa len tak d nudy išla prebehnúť...ináč by som jedla a jedla...a teraz vôbec nemám chuť na nič sladké...tak si zober niečo s mojich slov...je veľa závislostí ktoré fakt sú ako ujeté...napríklad závislosť ktorú som ja prešla bola závislosť na chate...prvy krok mas ale za sebou...ze si si priznala ze si zavislá...a pre tych tvrdsich je abstinencia cukru...ked prestanete uz nezacnete mam to odskusane...
    publikované: 10.08.2007 22:34:02 | autor: Simba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. salko
    no a vidis teraz mi tecu sliny na salko :D
    publikované: 10.08.2007 22:36:54 | autor: Simba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. salko
    je bozska vec, uplne uzasna, mnam!
    publikované: 10.08.2007 22:52:03 | autor: svetluska (e-mail, web, autorizovaný)
  5. heh
    sladkosti, to žeriem na kilá:D a priberám, priberám, priberám:D
    publikované: 11.08.2007 06:39:39 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  6. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
    az prides z tej Ameriky tak nech sa dobroCINNA a humanna osoba u nas zastavi aj s tonou Reesesu... Ja tu zatial na teba budem cakat a priberat so salkom v jednej ruke a milou v druhej ruke :D (kakaove rezy ma uz omrzeli v tejto volakej novej recepture)
    publikované: 11.08.2007 12:22:05 | autor: amalka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. hsss
    no smola, ze tu nemoze byt, pretoze uhorky bych aj znasilnila z tolkej chuci k nim.. okrem teho je to aj zdrave :D a takto sladke mozem ja velice ze pelendreky s taku onu vnutri (naplnou, ci jak to nazvat :D), potom pelendreky s kyselkou.. a este pelendreky.. no proste tie mozem, ostatnych sladkosti a jedal sa rychlo prejem.. no dobre, magnum almond a white este moja brusna dutina este znese..
    a este pelendreky, abych nezabudla
    publikované: 12.08.2007 20:53:06 | autor: Lubinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. tak u mna su...
    TOP 3: Deli (modra hrozienkova), 3Bit a sojove rezy

    podporujem slovenskych vyrobcov :)
    publikované: 12.08.2007 21:03:45 | autor: But(t)wiser (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. mnamky...
    mas pravdu, vsetky tieto chutnucke sladkosti su skvele..., ale ako som sa presvedcila na vlastnej koži, co neochutnas, nezjes.. a co nevidis, to ta nebude draždit..- tak to skus :)
    publikované: 12.08.2007 21:33:37 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  10. juiš pípl
    eeej ci pištoľ aky pekny clanocek...mne sa najviac pacia juiš pípl čo idu do koncentrejšn kemp:)) eej..no ale to ty az tak pucis tie sladkosti?hm...ja som zavisla na pistaciach...zrala by som ich od rana do vecera:)
    publikované: 14.08.2007 23:30:47 | autor: zuzi-buzi (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Pre Lubinka: sojove rezy nie su slonsky vurobok
    Za posledne roky som zistil za vela slovakov ani nevie ze ktore vyrobky su vlastne slovenske. Inak sojove rezy sa daju kupit aj v kanade cez http://www.jmimport.com
    publikované: 30.11.2008 20:55:51 | autor: Pacho, hybsky zbojnik (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Jídlo a závislost
    Zdravím, noo mít závislost na jídle určitě dobré není. Ale mít závislost na takových nekvalitních sladkostech, to už je možná trochu alarmující. Já se moc omlouvám, že vám to takhle píši, ale jste blogerka a vás blog čtou i mladí lidé, pro které jste třeba vzor. Já teda rozhodně raději volím tuhle stravu https://fitkitchen.cz/ než sladkosti plné éček.
    publikované: 29.12.2021 10:21:22 | autor: Helen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014