Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Melman a Dory

Akože toto je asi najviac odveci článok jaký sem kedy na tomto tu blogu propagovala... ale šak nem vadí,j ednoducho musím... zaplňujem zbytočne databázu zase...

Neočákavame žiadny pisateľský zážitok hej?

Melman a Dory, šteniatka. Malé, upišťané, pažravé, stále nám len toho nášho pôvodoného psa vycucávajú. Chápete, chudák Nina. Už je taká zničestá z totych malých smradov, že ani vonku chodiť sa jej nechce. Veď uznajte sami, oni jednja každú hodinu a úplné jak Laďo. Nekontrolovateľne, až kým od unavy nepadnú na našu krasnu Ninku a nezadrychmajú. Hej, ako uznávam, že sú to najkrajšie a najvoňavejšie šteniatka aké som kedy videla, ale rastú závratnou rýchlosťou, jak sudy sú už a sa len povaľujú. Cy pana.

No proste dneska som sa rozhodla, že tote malé monstery naučím sa hýbať na nohách. Ale som zistila, že sú to totálne lemre. Len sa plazja, či čo to za neidentifikovateľné pohyby robja. No a ako som dnes jedno dvihla a položila na našu kuulistu polyuretánovú podlahu jedno otvorilo OČI!!!!! ŠOK !!!!!!! Ono otvorilo oči a ja som bola prvá, čo to vidzela. Matka sa fláka v BA a oco v KE. Ja som to videla prvá!!!! No krasne je... také malé modré štrbinky dve... Uff, toť šecko, lens om sa potrebovala zveriť s týmto geňijalnym zažitkom zo štencoch. A tu mate aj photographie aby ste mohli zavidjet. :-P (btw fotky su este robene ked štencule mali zlepeste očka)

 

 

 

 


(Ne)obyčajné udalosti života | stály odkaz

Komentáre

  1. waaaaaw...
    tak predsa sa to podarilo...nepamatam si tie pojmy o tehotenstve psikov co si mi raz hovorila:D teda neviem ci to bolo o tehotenstve ale kazdopadne gratulujem...
    ...a z malej Ninky sa stala zrela zena:)
    publikované: 09.06.2007 17:38:58 | autor: segyk (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    jeej.. bubinky majinéé :D jedno mi potom možeš poslat leteckou poštou do modranky :D
    publikované: 12.06.2007 10:17:56 | autor: luluus (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Jeeeeeeej
    no vazne su krasne.. zavidim :) a nauc ich chodit aby boli sikovne
    publikované: 12.06.2007 21:36:28 | autor: TiNa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014