Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Janislavica Kaplnková

toť jedna s mojich parťáckych sociek, na chtoré nedám dopustiť a aspoň netrpoším sama v sk8parku...lebo mam Janislavku, dieťa obdarené zmyslom pre humor a s pohľadom na svet cez ružové okuliare...

Janislavku, nepoznám tak dlho ako by sa možno dalo čakať, keď píšem tento článek. Ale to nie je podstatné, jednoducho si myslím, že ako povahy sme si dobre sadli a dokážem sa s ňou porozprávať fakt o hocičom. Raz sme mali takú zaújimavižn debatku o živote a fakt akože bola dosť dobrá. Síce potom nás Jankin úchýlný kamarát volal na výstavu, ale sme sa ho zbavili tým, že nám volala Zuzanka.

Jej prvý poznávací znak je úsmev a následný smiech. Ako naozaj ona sa dokáže smiať zo všetlkého a dokáže prekvapiť človeka svojím zmýšľaním, ktoré je niekedy fakt niekde mimo. Šak uznajte: Dala mi dvacec korún, že nech jej zaplatím avtobus, ktorý stál 10, tak ja že dobre mi necháva tringelt a ona sa vteperí prede mňa a autobus si zaplatí sama. Čiže mne zostáva 20 sk len tak. :-D Ále som jej ich nakonéc vrátila, šak to chudbné dzíce.

Druhý poznávací znak je jej ofinka, ktorá jej stále číha do očú a jej to absolútne nevadzí, šak načo aj. Vlasy v očjach sú IN. A ešte k tým jej vlasom: Janka, nevyrovnávaj si té pačaesy lebo potom to vyzerá jak ošťatá slama ! (Viete ona má také pekná šalené kučeravé, ale stále si ich rovná a potom tak spľasnú) Ofinu ale móžeš bo to si vyrovnávam aj ja.

Som rada, že není konzervatívna a je jej jedno čo si o nej druhí myslá. Chápete ako boli sme von nie? Ja, Janislavka, Dávid Danko, Soňička Hosová (to je tá modelka!! ), Roman Suržo a Kubec Klaudo. No a cháopete, my sme s Janislavkou na celé námestí začali vykrikovať pasáže z Monsters as. Akože: Prepáčte pán Salamán!.. Ale on je Sulliven!! Prepáčte !! a oni sa za nás hanbili normálne. Tak sme si vyzuli topánky a začali bosé behať po námestí nech sa hanbia ešte vác. Dementi konzervatívny, aspoň že Janka taká není.

Janislavka je vždy nadšená pre vec, ktorú chce robiť. Je to aktívna športovkyňa jak Zuzanka, to len ja zaostávam jak taká lemrišn. A vždy keď chce ísť Jana športovať spýta sa to Zuzky a ja akoby som bola vzduch ! :-D Však aj ja mám za sebou dráhu aktívnestej plavkyňe tak ako čo? Glupe su tje dievčence, aj keď ich nadovšetko mám rada. A ešte by trebalo snáď spomenúť tú jej úžasnućkú schopnosť, stále ma vycáhnut von aj keď sa mi totálne nechce a stále ma rozveseliť aj keď je mi totálne na hovby.

Som véľmo rada, že poznám Janislavku a určite aj ona je rada, že pozná mňa... to je jasné bóže :-D A máme v pláne vyletieť lentilkovou raketkou do vesmíru a mám už aj sponzorov : Ray Ban (1975-200) , Dávid Danko & co. (hej presne ten Danko, syn našeho primátora Popradu uuuha) a BALA.

Toť Janislavka s Yellow gaťkami na kaderoch a v Dedo Jozefových brýlkach

A ešte jeden pohlad zpredu.. tu vyzerá mjerne ako retardovaná :-D

 

A tu vyzera celkom ako človek .. alebo ani nie

A ešte jedna fotka zo školy v prirode... neeee to je z mikulasa s pozadim krasnej Vah rjeky (Zlava Dedo Jozef, Janislavka a Zuzanenka)

A tohle ja naša slávna raketka Smartiessssss š :


My Monsters | stály odkaz

Komentáre

  1. lol :)
    podoba sa na Zaja :) trosku
    publikované: 04.06.2007 10:51:18 | autor: miyia (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aaaaaaaaaaaa
    nie nepodobam amni torku....:DDD
    publikované: 04.06.2007 15:46:39 | autor: jakkap (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. to asi
    len na tej fotke
    publikované: 05.06.2007 22:08:11 | autor: miyia (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Neeeee
    Zajo ma velke pery ne? janka ne ona je cela taka utla žjenka :-D to co za slovo ? jeeeeemku trapne žjenka,... žjeňa skor lepsje...
    publikované: 06.06.2007 18:54:36 | autor: Eswy (e-mail, web, autorizovaný)
  5. no hej
    uz to vidim na tych dalsich fotkach...sorrky ;-)
    publikované: 07.06.2007 14:07:15 | autor: miyia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014