Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

NO aky by to bol zi-zivot

bezo mna.... bezufaš
Ano som tu zase po dlhej dobe a ozyvam sa vam z našej malebnej dedinky Veľka Lomnica, plna filipincov. Nepisala som tu už nejaky ten piatok, ale veď co neje kazdy den sobota, povecme si narovinu prijamočiaro. Musim najsamprf naštrudovat minuly clanok aby sem vedela, o čo ste ešte boli ukrateni z udalosti mojho biedneho jarneho života..... pomaly zisťujem ze ten gdo ma nepozna osobne ma zastaraste informacie. ... hm myslim ze to nikomu nevadi :-D

Taže v prvom rade co by sa patrilo spomenuť na uviod mojho kratkego članku je že sme boli ako každy rok na PAN-e ano na PUNK-u festivale pantomimy. A div sa sme boli prvi s inscenacijou na motivy detskej rozpravky (hm to sa mne tak zdalo) Cesta až na dno.... čajnika :-D aky priliehavy nazov... ano a vďaka komu sme to vyhrali??? Ako inak vdaka mne.... no klamem ale nevadi. Ešte sme si odniesli aj druhe neocenene mjesto z Improlidži keď nam to Kašpržykovci zase nandali. Zabiť ich.-.. ale nevadi na dalsom pane sa uz nebudu objavovať taže na budic rok je pohar improvidzacie nas . HAHAHAHA !!! (diabolsky smiech )--- A pocas tohoto hipisackeho festivalu sme navštivili aj veľmi promo akciju nepametam meno, ale bola to vernisaž sk8 fotiek z leta. Jaj nostalgija nas zaliala (hm teda len mna, lebo zuzi buzi to nudilo a chcela sa vratit k oliverovi a hodit siete ). Na PANe som zistila jaky fajny je kotidž čis s celozrnov bagetou... no lahoda.... a deny peny še opila :-D chaaaaaaaaa no to bol zažitok a jej napodobňovanie Matky Kostalovej... jaj haluzant ta deny .
A ešte som si tam kupila aj noveste okuljare. Sopm uplne jak Izzy Stradlin v zenskom prevedeni. Uz len maly krocik k dokonalosti .
No a uplne že najkul super fatal vec je že som s anaucila zonglovat s 3 kuzelami. Uz som skoro ako artistka z cirkusu. No ale len skoro, ale šak pana...šikovnost sa len tak lahko nezaprje.

Fu, čo este spomneut..... moje usoplene deti Janislavka a Zuzanka sa na dva tyzdne vzdialili do dalekej Jasnej na (mono)lyžazsky kurz.Ej bisťu, budu drtit. A tak no prečo ich nepozriet ked mame moznost no ne? A tak sme sa s mladym lesickom (vierkin synator) vypravili do eľem sity a uz mierne podnaopity sme sa dostali na nejaky rail contest kde som stretla Javośovcov (ano slavne studijo Kašpržýik ) a ešte aj MajkL myslim došeil len v mikinči... haluzant. A potom sa privalila aj veľka voda galfyjova, kapolkova, kollarova a socka lucka či lenka či jak sa volala. No a keďže nebolo co robit vydali sme sa aj s tymito bľaškami do ich kulistego penzijonu v nejakej malej dedinke pri elem.
A čo vam bude hovorit, ved bola sranda samozrejme... spoznali sme duda co vyzera ako fofo, uja severoafricana a lezenie do izieb cez okna. Fajne nam.... nech uz sa vratia bo mi oči žial zaplavuje....

No a už nič take nove sa neoplati spominat.... Domika chodi s Jancim.... Zuzka uz nechodi s Pjetrom.... a tak. A vcera sme pisali pisomnu pracu z matiky... a dnes sme robili s dzadzou priojekt o Striebre. Mnam.... a vsetci sa tesim na vylet do vanočnej Vidne do ktotrerj sa ide tento pjatok.... dalsia prilezitost opit sa.

Ja koncinm.... zbohom vrucni citatelia
                          
                                                                                                        markiza Anetka II. Zelena

Ja a moje druhé ja | stály odkaz

Komentáre

  1. lm trip s borkou
    no renato si to prehnala tym zostrucnenim,,,,a k tomu este prehanas ze mierne podnapiti :-D to by si nespominala puja v takej miere potom,,,ale teraz kus pozitivne,,parada si fest dobra ze mas blog a zacni mi pisat slohy :-D...diki cav, v style flaber castel
    publikované: 11.12.2007 23:19:04 | autor: chleba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014