Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spisske parky

Ufff to su figle.. sak to nešlo !!
Jaaaj pana... vidno, )ze lenivosť v tyc hto krutych uprsanych casoch je velka a dolaha aj na najnizsie pokolenie mestanskeho rodu z dediny----mna. Sak za cely zeptember aj s tymto claoko, co pisem na narodeniny mojej mamy a na meninyn nespocetne vela michalovňf a michaljek  jňsu to len DVA za mnesic... no bida bida... ale som opet tu aby som vas priniesla strucny prehlad co sa udjalo za tych neviemkoľkohodin čo som sem nepisala. určite sa šetci tešite ta čitajte až do konca...
 
Prva vec, ktoru vam chcem oznamiť je , že mam novy počitač, ktory je vlastne stary a glupy ale tvari sa ako novy. Ale to mu nigdo nezožerje. A najhlupšie na ňom je ze sa mi tu neda pisat perex.  a zrazuá ide... svina .Určite preto mam aj taku lenivosť k pisaniu sem... šak to je take bez perexu jak losos bez citzronovej omačky (Ako v IKEA). NO ta som kus nasratesta nanňho ale čo uz .. stava sa aj v lepšich rodinach.

Ďalšia novinka z mojho biidnego študentskeho života je, že som si kupila taku paradnu čapku na zimu (ale nosim ju uz teraz) , že ked uvidite po Poprade behat take čudo s bilou čipakou s bambuli tak to somja. My sme sa proste našli a uˇ%z nikdy ju endam z hlavy dole. To je iste. A nemožem jej važne nic vytknut. proste je dokonala... ako ja (to povedal Pujo).

Ano ďallsie nove veci su, že Kubo je jak druk a nechyta sa na moje vrucne pohlady, ktore nanho nehadžem al ćo uz. A ešte ked sme pritom ta vam chcem povedať , že sa mi nedari biciarovať poriadne, neviem prečo asi v tom bude dajaky figeľ. život je kruty a ne každy ze šikovnesta ostrihama Zuzi Buzi.

NO ešte ňpopišem nejake haluze, aby som Vam enchybakla ke´d sa zas dlugu dobu neozvem .. sak nesom ani MissEllie ani Krystalik, teda nevjem ci ešte tak piśu jak dra)cice ale dakedy to tak bollo. No,ze som včera dostala trojec z chemije. Pana marija. To je na nezaplatenie . Chapete a ja chcem isť maturovať z chemije. Ta potom som mnou nebola hodinu reč ale nakonjec som sa musela zasmjať nad špotrovymi vykonnmi naśej Ružovej prijateľky, ktora ako v)zdy exceletne ukazala svoje prednosti v basketballe. A e)šte ze moja 15ročna spolužjačka je tehotna. Hm ta Slavka nam bude mamou... ne ne nebojte sa že je ciganka a ja chodim na osobitnu školu. Taketo krute veci sa stavaju aj na gymnaziju kvalitnom najlep)som v Poprade :-D no čo už... pekne si pokazila život.

No hadam sa ešte premoťzem dakesy behem budicho tyždne a zavitam tu aby som eňsemkaj vnjesla vlnu srandy.

Vaša v kolektive obľubena Anetka

Ja a moje druhé ja | stály odkaz

Komentáre

  1. sa to tam kazi
    boze boze, ta dnesna mladez, za mojich cias na strednej to bolo vsetko inak..:-D
    publikované: 30.09.2007 00:03:54 | autor: miyia (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. praha je fajn, poprad je fajn tiez
    anette proc pises tak nezrozumitelne? ja to neumim procist vubec, jak si pak mam udelat nazor na tohle? ha? a jak pak jse ostrihala zuzi? a capku mas super najkrajsiu
    publikované: 05.10.2007 15:17:22 | autor: davco z prahy sa ozyva (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014