Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo je to tak?

teda, myslím...

Hm... včera, po zhliadnutí môjho začínajúceho a vyvýjajúceho sa blogu mi kamarát povedal, citujem :"Na blog.sme.sk by ho čítalo 120krát viac ľudí.." asi mal pravdu, aj keď si to nechcem pripustiť a chcem, aby niekedy aj môj blog na blog.sk čítalo 120 ľudí, aj keď mi je to vlastne jedno, či si niekto číta moje mini trapošinky články, ale viete aký to je dobrý pocit, keď viem, že aspoň niekto mi obetoval zopár minút času a prečítal si niečo, načom som sa narobila a nedostalo sa mi žiadnej odmeny. Mám taký pocit, že každý číta len blog už zabehaných a osvedčených pisateľov od ktorých očakávajú pútavé čitanie a možno aj príjemný humor. Ale zamysleli ste sa niekedy nad tým, že začínajúci bloogeri (viď ja) sa snažia a keď vidia, že to nikdo nečíta, nikto sa nevyjadrí, ich prvotné nadšenia opadne. To sa mi stalo už dosť veľa krát.

Jednoducho len chcem, aby ste si občas našli čas aj na nové prírastky v blogerskom svete a povzbudili ich, aby píslali ďalej a možno raz sa prepracujú aj na takú úroveň ako vy, len musia si byť istí, že to, čo robia nerobia zbytočne.

Ďakujem, neviem, či to niekto čítal (zase sme pritom), ale keď áno tak dúfam, že ste si to aspoň trochu pripustili k srdcu a tých niekoľko minút, ktorých obetujete prečítaním si článku "neosvedčeného" nového bloggera Vás určite nezabije :)


(Ne)obyčajné udalosti života | stály odkaz

Komentáre

  1. nezabilo ma to
    a pero či iné zbrane netreba skladať,každý nejak začína,tak to bolo i osvedčených blogerákov..takže,písať,písať :)
    publikované: 09.04.2007 13:20:55 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nove neznamena neosvedcene...
    ...som na blogu tri mesiace a vobec ma taketo myslienky nenapadli...lebo pisem hlavne pre seba ako psychohygienu...
    ale nevzdavaj to...pis dalej...
    publikované: 09.04.2007 13:45:50 | autor: jastericka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no..
    ja si vždy rada prečítam všetko, čo ma zaujme, či už na titulke, alebo v histórii dňa a je mi srdečne jedno, či je to nový bloger, alebo niekto kto tu "straší" už od začiatku..
    publikované: 09.04.2007 14:58:13 | autor: amidala (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Napisala som myslim
    teda sa to nemusí týkať každého, ale veď výnimka potvrdzuje pravdilo :)
    publikované: 09.04.2007 16:51:25 | autor: Eswy (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Och, tak ja tu som tiez len kratko,
    ale neboj. vsak si este len zacala.. vede este nic nemas napisane. mna tiez malokto cita, aj ma to sere, ale ved si tu kratucko. a hlavne malo mas popisane.. treba vyckat.. a s blogom na sme - neviem, co-to som o tom pocul aj cital a teda nesiel by som tam.. iba ak by dobre zaplatili;) a na smeckovom blogu by ta necitalo 120x tolko ludi, tam by si si pisala sama pre seba, kym by si sa nevypracovala tou ich sibnutou hierarchiou..
    publikované: 09.04.2007 17:09:04 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :) ahoj začínajúca blogerka
    ešte som si ťa nečítala, objavujem ľudí postupne, tak prosím vytrvaj a možno sa raz moje oči a myšlienky spoja s tvojimi myšlienkami a pocitmi...držím palce ;)
    publikované: 10.04.2007 19:32:42 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ...
    noo musím uznať, že s týmto mám aj ja trocha trable, ale zas na druhej strane, radšej nech si moje zápoty prečíta nekdo, kto ma aspoň trocha pozná a nezaplní mi diskusku komentárom len preto, aby si mohol spraviť reklamu pre svoj blog.. i keď za cenu menšej návštevnosti..
    hm, takže keď chceš viacej pozornosti, netreba len cudzích ludí, ktorých možno velmi nezaujímajú tvoje články, možno by sa viacej oplatilo povyhrážať sa kamarátom, nech si bleskovo prezrú tvoj blog, tí by napísali potešujúcejšie komentáriš, ne? :)
    btw, chce to asi aj trocha trpezlivosti, lebo niektorí predsa nemusia hneď vedieť, že nepíšeš sposobom, pri ktorom by po prvom rádku zachrápali.. aa to je asik vše, čo som potrebuvala ze seba vypluť a neopováž sa prestať písať, lebo sa jednoznačne nájdu aj takí, čo skoro každý deň ťuknú na tvoj blog a číhnu, čo je nové :)
    publikované: 13.04.2007 18:14:28 | autor: Lulu (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014