Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Odišla som z domu....

nestylovo
Ano... zbalila som si veci a odisla.  Prečo? nezvladala som to uz.... no a scastio aj preto ze ma chceli az do osemnastky nechat doma cize tento silvester by som  mukarila doma... hm mala som to uz urobit davno ale akosi som nenasla odvahu.. ale vcera sa vo mne vsetko vzburilo, zbalila som si zopar veci a odisla .. no nebol to taky stylovy odchod ze by som zabuchla dvere a odisla :-D ale nevadi nevadi aj tento sa rata.. 

Cestou som rozmyslala kde pojdem... vyhrala to krsna v PP nic ine ma nenapadlo... lenze moja skvela maternica obvolala vsetkych znamych asi a anakoniec sa dopatrala ze som tu.. taze povedala krsne ze mam domace vezenie a ze nech ma nikam nepusta :-D no haluzantky... aj tak mam vecer v plane zdrhnut.. nebudem mukarit ani u krsnej... budem potulna aneta a ked ma stretnete niekde blizko vaseho pribytku pozvite ma na jednu noc :-D sak cestou ku krsnej som stretla jkamaratov a uz mi ponukali nejake tie noclegy... úeta a dzadzka ach nezaprie sa ich dobry umysel.

No a teratz ale sedim u krsnej a som na icq2go a dohovaram sa  s kamaratmi ako to dneskaj vymyslim.... no hadam nejako bude,. Nie som prva ani posledna co odisla z domu... tak co uz :)

Ja a moje druhé ja | stály odkaz

Komentáre

  1. Anet,
    potom napíš neštýlovo aj o výprasku...
    publikované: 31.12.2007 13:03:16 | autor: maco (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. je to dost blbe...
    ..ked clovek nema ani kam utiect.
    publikované: 31.12.2007 15:14:49 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. zaujimave
    ze to vyzera ze sa chvalis tym ze si usla... a pritom nie je cim sa chvalit ;)
    publikované: 31.12.2007 17:12:37 | autor: lenja (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. to kvoli tomu piku, lebo ho beries tolko ze mas zlte na trenkoch
    prestan s tym uz,,, a nevracaj sa domov skor nez ta nebudu chciet oni lebo to zaracha do 18 ti bude platit :-D....a fakt vykasli sa na to piko aneta, skodi ti to,,,,
    publikované: 31.12.2007 19:35:17 | autor: domin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014