Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je to neuveritelne ale je to tak

som tu znova... a nie som z plysu

Ani neviem preco som sa rozhodla zavitat na tento prachom zaparaseny blog, ktory nebol citany aspon 40 rokov, tak to aj vyzera, vsade sama burina. no nie...

Chytila ma kus nostalgična nalada, ked som citala vypoty mojej mladej mysle poblaznenej emopunkrockom ako hovori moj bratranec (neverte mu, nieje to tak, nie som ani emo, ani punkac... mozno trochu rocker, ale nemam dlhe mastne vlasy) proste no. Budme lojalni a povedzme si narovinu ze vam chybaju moje teple slova na dobru noc kazdy den. citim to. :D uz dost dlho tu upada uroven pisaneho textu v mojom blogu a tak tomu nebude inak ani teraz, budu to tiez len slova divne pospajane do vetnych konstrukcii (pana uz hovorim ako pprof kelnerova, pozdravujem see ya in september)

Takze hlavneje samozrejme to , pre nasu mladu generaciu odrodilcov samozrejme, ze mame prazniny. Niektori si vysli na vylet do kalifornije, ako nasa Pečis ou Hulihen, niektory odchadzaju na dlhsi vylet do Ameriky ako nasa kamaratka Suzana G. alebo len tak si zoberu dovolenou na last minute ako ewel, ked isla na dzerbu. este tam asi stale je. kontakty som so vsetkymi zo skoly pretrhla dnom 30 juna. Nie klamem, ale bolo by to pekne. Aspoin si mozem posnivat......... krasna predstava. a ja sa napriklad idem vzdelavat v cudzom jazyku, nebudem finstina ako mnohy predpokladate, kedze mam pre nu predpoklady. mozno vam aj poslem epohladnicu na tento upadajuci server rutiaci sa cim dalej tym viac do zahuby.

a nezabudajte, ze ochvilu je tu zima a pride cico so svojim kefirom. akurat vcera som citala jeho clanok na firskijeri o majovej session part frí, no proste ten chlapik to krute zabija, klobuk dole. dvojplosnici aj jednoplosnici su samozrejme jedna velka rodina !!!

aha no a este o tej zime. pripravte aspon osmoro ratrakov na baterky, bude treba odhadzovat sneh. A ked nebude i tak, ved imaginarny sneh aspon nezabere tolko prjestoru a da sa skladovat aj cez leto. Uzitocna rada na zaver: Vzdy... nie... NIKDY nechod von vo vichrici !

Tak sa majte vy bezbozne sa potulujci zalesaci, spite nadalej v stanoch a jedzte spekacky, opecene na miernom ohni. byeeeeeee

AAAAnetka


Ja a moje druhé ja | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014