Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Fliačky s kapustou

No paaaaaana, dnes ma úplne dostali... ani neviem ako

Sranda písať članek o fljačkoch s kapustou... važne, nečakal by som to odo mňa, ale ako som tak stala nad tym hrncom na sporaku a nakladala si IKEjA lyžicou tje fliačky na tanierik.... tak som zrazu dostala chuť nječio napisať a keďže ma k tomu prinutili oni zaslužja si članok ako je tento.

Viete, dnes sa našov malou osadkou Veľka Lomnica prehnala fakt krutaaaa vichrica spojena s dažďem a hnusne fukal vitr. Tak sme s mamčou vybehli na terasu a snažili sa tote smješne kvetky, ktore tam mame dostať do bezpečja... No mali sme veľmi chabu uspešnosť nejakych 33,33333333% lebo len jeden z troch velkych kvetinačov zostal cely. Ale mno, to mňa az tak velmi netrapi... su to nejake trapne stromky, ktore nam na terase tronja a ja ani neviem prečo. Aľe spravne galantne som zišla dolu a snažila sa ich zachraniť. O Tom, že mie mierne rozfukalo rozpustene vlasy, odfuklo mi čelenku, ktora ich ako tak držala po hromade a narazila do našho auta sa nebudem rozpisovať. Jednoducho, aj tak som ich nevzrkjesila.. takže hold smola :-D. A jak sme prišli dnu-vypli nam prud toti ZLI ujovja elektrikari. Hm, asi to bolo tou vichricou ako tak rozmyslam. A prave vtedy mamča dovarala fliačky. Hej te s kapustu. NO a keďže sporáčik poháňa elektrina, silov vole sa kapustka dodusila.

A potom jak ich mamča džabla na tanjere som zacitila važne ale važne krasnu vonu. Fliacky, kapusta, peper a soľ. Užasna kombinacija. Nevedela som sa dočkať. Ako, važne flečky som naposledy jedla asi pred 4 rokmi u babky cez prazdniny. Nevjem čo to moju mater napadlo, ale bola som jej važne vďačna.

No keďže mam rada všetko nadmerne prisoleneste a štipľave, nasypkala som si tam ďalšju vrstvu pepriku a solky. A cele som to za malu chviľu spučila. A akurat mi dobrys padli, lebo som bola mierne vyčerpana z našej zacharnnej akcije kvetinačov takže paradajz. Ešte teraz jak ich dojedam mam stalke taky fajnesty pocit, lebo flačky su take chutne jedlo, až by ste neverili...


Ja a moje druhé ja | stály odkaz

Komentáre

  1. dupnutie nohou a ukazovak smeruje do neba
    no...teda...fliacky s kapustou mi nechutia a vzivote by som o nich nenapisala clanok...podla mna by si mala pisat o pedofilii na slovensku co ty na to?:))
    ale inak v pohode, mas tam sice asi dve tri chybicky pravopisne, ale..predpokladam ze to ti netreba hovorit :)
    publikované: 20.07.2007 23:01:16 | autor: zuzi buzi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. rovnica
    no ako tento blog nema chybu ze tu su tie rovnice...pre kockatych biflosov ako som ja su prazdniny utrpenie preto som uvitala tento sposob treningu mojho zdegenerovaneho mozgu...
    ale k veci...anetka, pekne pises, aj ked fakt ti chutia tak tie fliacky? ale no ved vlastne ty si nikdy nebola celkom normalna:)
    a moja sesternica povedala ze fest dobre hras divadlo:)
    od veci ale som si prave na to spomenula
    publikované: 20.07.2007 23:14:46 | autor: zuzi buzi (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. no teda
    To ako fliačky máš na mysli tí také cestovinové? Bleee my sme ich mávali s dietnym liptovským salámom a veruže mi po chuci neboli..
    Btw, v tom tvojem novšom článku (voláký cup, nevím si spoemnút presne na název článku O:) my nejde komentoš napísat !! Ako fakt kruté, ked sa raz za pol storočá sem dovalím a nemožem ani slobodne vyjadrit názor na danú tému !! Ta že sem to napíšem, som ja ale vynalézavá, čo?
    No že porád vlkolačé záchvaty pažravosci ma chycili, jak som tam zbadala tí rezančeky seksošné zasýtovacie. Mnamiky kvik.
    Také mi raz segra kúpila, lenže to sme boli vo Verone prosím pekne ! Také exotišn jedlá máte v pod Tatrami, či dze to bývate, ej márnost. Tuším dojdem kuknút, respektíve požrat šecko, čo vidzím uf :D
    Vau, tuším najdlhší komentár v celej mojej spisovatelskej histórii, aj ked je to síce dabl koment, ale šak pšt, o tem víme len my dve :D
    publikované: 22.07.2007 14:58:15 | autor: Lubišn (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014