Anet...Problem Child

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Domika Pastorekova

moja jediná spolusediaca, rockovo spriaznená poslucháčka mojich výplodov na delených hodinách aj mimo nich, angličanka spojená so Shakespearovým domom a hlavne kamoška, ktorá sa hľadá strašne dlho.. niekedy až 4 roky :)

Domika. Človečina, čo so mnou prežila veeeeľmi veľa veselých chvilok f.e take naše vybuhy smjechu na angline, bo pani profesorka Decka to taka srandistka a ten jej cjerny humor, slepota na pisomkach, neustale naljehanja na nas aby sme sa konečne naučili članok z Frjendšipu Canada, ktory nikdy nevjeme, alebo ako už Domika neustale posúva taky obraz Trafalgarskego namestja aby bolo vidno Šejkspirov dom v Statford-on-Avon, samozrejme preto, lebo ju s tým obrazom dačo spaja ako sama hovori. Alebo na takej njekdajšej Matike. Spolu sme prispjevali na rockovu lavicu, ktora bohužjal teraz skončila dakde v zbere dreva, teda abo asi ju spalil ujo školnik. No s ňou važne sa nedokažete pohadať, lebo keď jej povjete dačo čo sa jej nepači, ta na Vas pozrje na debilov a tym to konči.

Domika ma jeden z najlepsich vlasov v našej trjede a to ako vazne, bo su take fajneste hladké a sa dobre na nich robja vrkočiky (praktizujem uspešne). A mame vazne podobnesty vkus na chalanov, hudbu aj oblečenje, proste parada. Sedime spolu cely rok a sa nestala chvila, žeby som to oľutovala. Ta, sice možno dakedy keď sme sa pohnevali, ale Domina je strašny Flegma, takže sa ochvilu tvarila, že jak keby nič.

A inač, ona keď sa neušmiva, ta to ju vlastne taku ani nepoznam. Iba keď ju dačim naštve naša Irenka slovenčinarka, alebo Romčo popripade Majka Štepanova, naša geograficka matka.

Ale prežila so mnou aj šecky utrapy, ktore može mať prvačka na strednej. Chapete, ona Vam doda energiu a chuť aj do toho, keď chcete skočiť z mosta :-D No akurat som si spomenula na náš projekt o Ajfelofke na estetiku, ktory Kely ani nevyvesila. Važne bol pekny a sme sa s nim s Domikou natrapili jak kone. No život sa s nikym nemazna prosto. Aľe parada s Domkov važne, lebo občas mi aj požičja totu svoju mašinou iPodovskego, aľe ochviľu aj ja budem mať ta to bude parada.

A ináč som zabudla spomenuť, že moja Domika, je veľka Golferka, akože važne buduca Tigera Woodsova, či jak to napisať. Pravom patri do My Monsters lebo je jeden z indiviuduji, ktore vedja o mňe najvjac. A ona to vi, no ni?

Ale všichni mi řikaji Ostravak,bo žiju v Ostrave tuž to je logicky, no ni?

Sluchajce tu.. barzo zdrave... zgluboka dyhajce :-D (to je z našeho krasneho vyletu) Anetka(ja) a Domika :)

Domika, keď fukal vitr pri Volge :)

 Domika ešte cez školskego roka, v našej kulistej šatni... no parada, čjernobjely efekt

No ta tato fotka je važne užasne.. fest tu je pekna Domika, akurat mi tu hra taka fajnesta pesnicka od Fila Kolinsa vjete taka znama, ze Aj kent stop lavink ju... no jak sedi :)

JE TO PROSTO SAMOŠKA BEZDEBOŠKA :) A rychlo sa vrať... ďalśia svinka v Turecku


My Monsters | stály odkaz

Komentáre

  1. Domikaaaaaa
    Dominicku loooooooooobim jak kona!!!:) je total brutal supeeer
    publikované: 01.07.2007 11:31:39 | autor: dzadza (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aaaaaaaaaa...........
    aneeeeeetkaaaaaa som prisla uz akurat teraz som a ti vravim ze fakt pecka to slovensko po tyzdni v saune a uz sa tesiiiiiiiim na tebaaaaaaaaa!!!!!!!
    publikované: 07.07.2007 22:10:51 | autor: domika (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014